Comeback

Ingen fremgang uten friksjon!

WPI Names Dr. Kenny De Meirleir as Medical Director

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 7. november , 2013

Jeg tror dette er en av de viktigere ansettelsene i nyere tid inn mot sykdom.

WPI Names Dr. Kenny De Meirleir as Medical Director

WPI Names Dr. Kenny De Meirleir as Medical Director

Fra pressemeldingen:

“There are multiple steps in my treatment protocol that appear to beworking well for a majority of my patients, but we still have much more to learn be fore we can successfully treat all of those who are affected,” said Dr. De Meirleir. “Translating biological
research to patient care is critical to our goal of providing the most effective treatments for all of our patients.”

Jeg har skjønt det lenge, men dette er en mann vi skal bruke inn mot å presse myndighetene til å søke forskning der forskningen SKAL lete etter svarene. Selvsagt krever ikke dette paragdimeskiftet innsatsen fra bare en mann. Det er mange som jobber for å finne disse svarene, men pr idag ser jeg ingen som er i en bedre posisjon til å fortelle myndighetene sannheten enn De Meirleir og Luc Montagnier. De har en ganske så helhetlig forståelse av problematikken fordi de fokuserer og har kunnskap om så mye av de prosessene som skjer i kroppen når en rammes av denne typen problematikk.

Det er på tide at myndighetene tar del i dette VIKTIGE puslespillet…

Vi vil få mange svar i årene som kommer. Det er mange som må endre holdning til syke mennesker i årene som kommer. Ta del i dette og ENGASJER DEG. Bli endel av det innovative og fremtidsrettede inn mot helse. Vi kan forebygge mye med å forstå mer og det er mye penger å spare på at færre skal bli syke i fremtiden.

PREVENTION IS CRUSIAL!

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Comeback" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.