Comeback

Ingen fremgang uten friksjon!

Mor smitter barn? – mye tyder på det..

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 4. desember , 2013

Jeg laget en sak for ikke så lenge siden hvor en ressursterk bestefar fortalte om datterens og barenebarnets opplevelser i helsevesnet.

Gå inn å les denne før du går videre:

Brev fra en ressursterk pappa og bestefar

«Vi venter nå spent på prøvene som er sendt til utenlandske laberatorier om han har fått overført borrelia fra sin mor under svangerskapet og setter vårt håp til at dette har sammenheng med ADHD og tourettes syndrom. »

Det neves også i artikkelen at gutten har OCD. Obsessive- compulsive Disorder.

Svaret har kommet og jeg har fått tilatalese til å dele noe av svarene med dere:

Siste stadiet av Borrelia
Bartonella
Mycoplasma
Lekk tarm.

Det var gernelt mange dårlige prøver på han: ( CD57 lå på 16 blant annet).

Gutten er forøvrig vurdert av :

Medisinsk Direktør Kenny De Meirleir.
Det er gjennomført omfattende tester  av pasienten.
Pasienten har også fått diagnostisert sitt blod via mikroskop ( Uavhengig av diagnostiseringen av Proffesor Kenny De Meirleir)

Jeg er i allefall ganske så overbevist om at denne gutten har diagnosene fordi han har nettopp disse infeksjonene. Funnene kom ikke som noen overaskelse på meg.  Mor smitter barn er i mange tilfeller ganske så opplagt. Det er svært interessant og en kan jo begynne å tenke sitt om enkelte familier som sliter veldig med fungering og hvor man kanskje ser endel diagnoser som kan linkes til  diagnoser som OFTEST er nevnt i forbindelse med disse infeksjonene.

Det er skremmende å se de samfunnsmekanismene som er i sving for å dekke over denne tragiske situasjonen vi er i ferd med å få. Det er nok mer makt i det å forme diagnoser og skape behov for medikamenter enn jeg i allefall har vært klar over.

Fra boken til John Virapen.

Dødlige bivirkninger av John Virapen

«I følge legemiddelindustrien lider disse barna av en sykdom som kalles ADHD ( Attention Deficit hyperactivety Disorder) Oppmerksomhetsunderskudd og hyperaktivetslidelse) Selvsagt fins det medisiner for dette. Hadde det ikke vært slik ville det ikke være et slikt enormt trykk på annonsering av produkter som Ritaline, som er et av de mest kjente produktene. Strattera, som er et nyere produkt har sitt opphav i det selskapet jeg arbeidet for i mange år. Eli Lilly & Company. Så langt er det ingen som vet noe om hvilke utviklingskader og langidsbrukerskader Strattera forårsaker. Likevel blir medisinen skrevet ut på respekt til tusener av ganger hver eneste dag til påstått hyperaktive barn.»

Mats Reimer derimot ser ut som en tilhenger av å tilby disse medisinene:

Barnläkeren Mats Reimer och Eli Lillys stratterastudie

Grunnen til at jeg nevner Mats Reimer i denne sammenhengen er fordi han virker å være helt febrilsk i sin iver etter å latterliggjøre alt og alle som virker å inneha et utforskende sinn, åpenhet eller vitenskaplighet inn infeksjonsykdom..

Det er på høy tid at media eller politikere både i Norge og Sverige begynner å kreve noen bedre svar på hvorfor vi har personer som jobber så destruktivt inn mot syke mennesker. Det er måte på hvor skeptiske vi skal bli. Vi må da ikke la skepsisen gjøre oss blinde for at vi utvikler sykdom av sykdomsfremkallende mikrober?  Det er en skandale.

We can do better..

Legg godvilje i oversettelser.

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Comeback" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.