Comeback

Ingen fremgang uten friksjon!

Dødlige bivirkninger av John Virapen.

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 3. desember , 2013

Hentet fra baksiden av «Dødlige Bivirkninger «av John Virapen.

Trodde du at alle verdens legemiddelprodusenter var snille, altrustiske, godhjertede og produserte medisner for at syke skal bli friske?

Dr John Virapen var i tredve år ansatt i legemiddelindustrien, og i løpet av åtte år som leder for den svenske avdelingen for en av verdens største legemiddelprodusenter, klarte han å tjuedoble omsetningen. I » Dødlige Bivirkninger forteller John Virapen sin historie med levende engasjement, om hvordan han selv brukte bestikkelser og snikmarkedsføring som midler for å få flere medisiner på markedet..og da er det snakk om medisiner hvor bivirkningene er vevisst ble fortiet. Mange moderne medisiner har aldri vært testet for langtidvirkinger og noen virker til og med motatt av det de skulle.

Noen antidepresiva skaper til og med depresjon!
Noen medisiner, som er ment å skulle forhindre selvmord har forårsaket både mord og selvmord, i hundretalls, til og med tusentalls tilfeller på verdensbasis. La deg advare» Det kan være bedre å være paranoid – enn naiv.

Noen punkter fra boken..

– Viste du at en av de store legemiddel produsentene bruker fra 200 til 240 000 kroner per lege for å overbevise om at deres produkter er de beste?

– Viste du at de såkalte meningsbyggerne det betyr anerkjente vitenskapsmenn og leger blir spesielt bestukket med dyre reiser, gaver og penger for å gi positive tilbakemeldinger om medisiner når alvorlige og til og med dødelige bivirkninger har blitt offentlig kjent, for å stanse legitime bekymringer fra leger og pasienter

– Viste du at de kliniske utprøvingene for mange nye og godkjente medisiner er så kortvarige at ingen vet hva som skjer med pasienter som bruker dem over lengre perioder eller til og med resten av livet?

– Viste du at mange av forskningsrapportene og statistikken, som er nødvendige for å få godkjent medisinene av de forskjellige lands myndigheter stadig blir revidert, slik at dødsfall som er forårsaket av medisinen det gjelder ikke lenger kan etterspores?

– Viste du at mer en 75 prosent av de ledende forskerne innen medisin blir lønnet av legemiddelindustrien?

– Viste du at det fins medisiner på markedet der bestikkelser spilte en vesentlig rolle i godkjenningsprosessen?

– Viste du at legemidelindustrien finner opp sykdommer og fremmer dise med bevisst målrettet markedsføring for å bygge opp et marked for produktene sine?

– Viste du at legemiddelindustrien i økende grad tar sikte på barn som sluttforbrukere?

Min kommentar.

Jeg synes John Virapen fortjener honør for å stå fram med sin historie. Han viste nok hvem som kom til å være kritisk til det han skrev. Det er han til tross for sin brokete fortid som er det troverdige vitne til det som har skjedd. Det er ikke de som på en eller annen måte opprettholder sitt vennskap med industrien.

Jeg gir boken TERNINGKAST 6 rett og slett fordi den er en av de viktigste boken som er blitt skrevet i nyehere historie. Det å observere hvordan aktørene opptrer gjør meg trygg på at her er det så mye sannhet at jeg TROR på hvert eneste ord som er skrevet.

Dødlige Bivirkninger – Bekjennelser fra en Legemiddel – Direktør

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Comeback" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.