Comeback

Ingen fremgang uten friksjon!

Trengs det en forening på tvers av diagnoser?

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 6. november , 2013

Jeg ser et behov. Et behov hvor en har en forening som er mindre opptatt av å sette pasientene i sin diagnose. En forening med mer takhøyde og evne til å se fremover. En forening som kommer med konstruktive forslag på tvers av diagnosegrenser. Et felles mål om å få flere friske på tvers av diagnoser.

En ny forening?

Kronisk frisk
– foreningen for kronisk syke som vil gjøre noe med det..Noen av punktene som kunne fokuseres på:

– Jeg ønsker at flere kronisk syke skal få hjelp uavhengig av diagnoser
– Bedre testing av bakterier, virus og parasitter
– Mer fokus på immunforsvar som tross alt er kroppens forsvarssystem.. ( Gjennom det forebygge sykdom)
– Samarbeid på tvers av diagnoser – hjelpe hverandre å finne årsaker og støtte opp om leger som tør jobbe for å finne svar. Påvirke foreningene positivt.
– Jeg ønsker at vi skal få sunnere mat – Sannheten på bordet so to speak. Det er mye sykdom som fårårsakes av en mer og mer kynisk matvareindustri..
– Jeg vil kjempe for at man skal forebygge sykdom gjennom et bedre bilde på vitaminer og næringstoff.
– Økt fokus på vaksinering og skadevirkning. ( Korrupsjon inn mot vaksiner?..)
– Jeg kjemper i mot at legemiddelindustien skal drive korrupt. Være med å avsløre og belyse opplagte » banditter»
– Jeg vil være med å sette et kritisk foikus til de mest skeptiske blant oss – være med å se om det er en link til verdens mest korrupte industri.
– Gjennom at flere får adekvat behandling i helsesystemet vil man også fjerne livsgrunnlaget for mennesker som utnytter at det finnes så mange med kronisk sykdom uten egentlig å vite årsaken.

Kort fortalt et paragdimeskifte hvor en finner årsaken og gjennom å lete og belyse ganske opplagte årsaker til at så mange blir kronisk syke. Den viktigste jobben er tross alt å hindre at enda flere får unormale immunforsvar og kropper fulle av bakterier, virus, parasitter – miljøgifter med mer.


En forening som er mindre opptatt av hvem som fortjener den og den diagnosen, men heller fokusere på at hver og en fortjener bedre utredning, flere og bedre tester, behandling og mye mer empati når man blir syk og får en mer eller mindre kronisk tilstand.

Jeg tror en ny forening som tar mål av seg til å være en forening med friksjon og stor takhøyde hadde vært spennende. Noen som tør ta tak og se utenfor sine smale interessefelt og gjøre en forskjell. En forening som kunne gå litt i strupen på galskapen i helsevesnet inn mot kronisk syke og belyse dette uten å være for opphengt i diagnosene. Det kunne vært et fint medium for å gå til angrep til de mest skeptiske og de som bremser utviklingen.

Folk trenger å avgjøre om de er i denne kampen; for sannhet, rettferdighet og forandring! For å gjøre dette, må de fullt ut forstår den vitenskapelige dokumentasjonen knyttet til forbrytelser begått! De må være 100 engasjerte og kan ikke fraskrivelse!

Folk må ikke bli distrahert av meninger, teorier, sladder eller «personlighet» tull! (enten, personlig eller sladder) Denne «Fight» er strengt basert på innhentet og samlet «påvist vitenskapelig bevis!» Som inneholder utvetydig påvist vitenskapelige data, gyldig laboratoriet og medisinsk dokumentasjon og svært viktig «Påvist dokumentert bevis på cover-up og svindel!

Del gjerne denne posten på TVERS av diagnoser:)!  Vi trenger en diskusjon om foreningens rolle og hvordan de fremover kan bidra til at kronisk syke får en mer seriøs tilnærming når de møter opp på legekontor.

Min drøm var om ME foreningen og lyme foreningen satte seg sammen og diskuterte fremtiden slik at pasientene fikk EN sterk stemme. Det kunne blitt en fantastisk spennende greie, men da må en tørre å legge hodet på blokka og kalle en spade for en spade..

Legg gjerne TIDENES HELSESKANDALE som venn om du er enig i budskapet

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Comeback" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.